• lab-217043_1280

Iloiloga o mea e a'afia ai le fa'aogaina o le puipui o le fagu fa'aleaganu'u

fagu fa'aleaganu'u sela  o se ituaiga o aganu'u sela consumable lea e fa'aaogaina lautele i su'esu'ega aganu'u aganu'u, ma e tele lava ina fa'aaogaina i le aganu'u cell adherent.O se tasi o mea taua e suʻesuʻe ai lenei ituaiga mea faʻaaogaina o le adhesion property, lea e fesoʻotaʻi ma pe mafai ona pipii lelei sela i luga o le fagu.

O fagu fa'aleaganu'u sela  e faia i le polystyrene, o se mea polymer manino.E tusa ai ma manaoga eseese o le tuputupu aʻe o le cell, ua faʻapipiʻiina i latou faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga masani ma pulou faamama hydrophobic, lea e mafai ona puipuia lelei le filogia ao fesuiai kesi.O le faʻaogaina o le puipui o le fagu e masani ona aʻafia i mea e lua:

123456

  1. Fa'agasologa o togafitiga i luga ole laiga: Pe a fa'aaogaina mo le fa'aogaina o le aganu'u, o le fagu fa'aleaganu'u o le a faia togafitiga fa'apitoa a'o le'i fa'aaogaina, ma fa'apipi'i vaega hydrophilic i luga o le fagu e fa'amautinoa ai e mafai ona pipii sela i luga mo le tuputupu a'e. .Afai e le lelei le faʻaogaina o le puipui o le fagu, atonu o loʻo i ai ni faʻafitauli i le puleaina o faʻamatalaga i luga ole togafitiga, ma faʻamaʻi togafitiga faʻapitoa e mafai ona faʻamautinoa le aʻafiaga o le puipui o le oloa.
  2. mea o le oloa: i le isi itu, o le faʻatinoga o le puipui e fesoʻotaʻi foi ma mea na filifilia e le oloa.O mea o loʻo faʻaaogaina e tatau ona fetaui ma manaʻoga o le USPVI, o se suʻega faʻapitoa o mea palasitika i totonu o le falemaʻi ma oloa paipa i le biopharmaceutical field.O le faʻaaogaina mama e fetaui ma lenei tulaga e maualuga tele, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le oloa.

O mea autu ia e lua e a'afia ai le fa'aogaina o le fa'aogaina o fagu fa'aleaganu'u.E le gata i lea, afai e leaga le faʻaogaina o le cell, pe o le cell lava ia i se tulaga lelei e tatau ona mafaufauina.Afai o le sela o loʻo i ai i se tulaga le lelei, o le a aʻafia foi lona aafiaga pipii.

fa'amolemole fa'afeso'ota'i le Whatsapp & Wechat: +86 180 8048 1709

 


Taimi meli: Me-15-2023