• lab-217043_1280

O sela faʻaleaganuʻu falegaosimea e faʻalogo lelei i mea nei e fa

Ua tatou vaaifalegaosi telefonii fanua mai le tapenaga o tui e o'o atu ile biopharmaceuticals.O se va'a fa'aleaganu'u sela fa'atele, o lo'o i ai le lelei o galuega laiti avanoa ma maualuga fua o le seleselega.O sela e matua maaleale i lo latou siosiomaga, o lea e fa mea e tatau ona e gauai i ai pe a faia lenei mea:

1. Pe a faʻatupuina sela, e tatau ona faʻatinoina gaioiga uma e tusa ai ma manaʻoga o le faʻaogaina o le aseptic.

2. Faamolemole mua'i vevela lefalegaosimeama le va o le vevela o le aganuu i luma atu: E pei o le tele o le incubator, o le umi o le a oʻo atu i le vevela o le aganuu, o lea aʻo leʻi faia le suʻega, faʻamafanafana le fale gaosi oloa ma le vaʻaia i le vevela aganuu e mafai ona faʻavaveina le saoasaoa o le pipii o sela ma matua fa'aleleia le fua o le seleselega o sela.

3. o le taotoga e tatau ona agamalu, aloese mai le lulu tele e maua ai bubbles: e mafai ona mafua ai le ala o fa'asalalauga tafe mai le pito i luga i le vaega pito i lalo, e mafua ai le tufatufaina atu o ala o faasalalauga e le tutusa, ma e oo lava i le clumping cell.

4. Aloese mai le sasaina o le ava malosi po'o le vailaau fa'ama'i ile ufiufi manava.O le ava malosi po'o le vailaau fa'ama'i e mafai ona fa'asūsū ai le fa'amama faamama o le hydrophobic, e i'u ai i le leai o se ea mānava, e a'afia ai le fesuiaiga o kesi po'o le i'u ai i le le paleni o le mamafa i le taimi o le taotoga.

dsreyh

O nisi ia o fa'afitauli e tatau ona taula'i i ai ma ua'i toto'a pe a tutupu sela i totonu o afalegaosimea.O le aganu'u Cell o se galuega faigata tele ma le fa'aeteete, ma o sina fa'atamala e mafai ona mafua ai le fa'aleagaina o sela, pipii, e le pipii i le puipui, ma isi. Na'o le fa'ata'ita'iina o le auala sa'o fa'agaioiga e mafai ai ona fa'amautinoa le sologa lelei o le aga'i i luma o le aganu'u.


Taimi meli: Nov-15-2022