• lab-217043_1280

Fa'afefea ona fa'atuputeleina falegaosimea

Faatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, fale gaosi oloa e sili atu ma sili atu ona faʻaaogaina i le aganuu tele-tele.Pe a faatusatusa i le aganuu masani o fagu ta'avale,falegaosimeao loʻo i ai le lelei o le tele o le aganuu, itiiti le avanoa, faʻaitiitia le faʻaogaina o le tusi lesona, ma e mafai ona tuʻufaʻatasia ma masini otometi.

w1
Ona o le aganuu natura ofaleoloa sela, o le auala pito sili ona faigofie e faʻateleina ai i latou o le faʻateleina lea o le numera o fale gaosi oloa.A'o fa'atupula'ia le aofa'i o falegaosi mea'ai, matou te feagai fo'i ma le fa'alavelave e tasi na matou i ai i le tu'ufa'atasiga o fagu feavea'i - tele fa'agaioiga tapuni.Aʻo faʻateleina le aofaʻi o taimi e tatala ai le tapuni, o le a faʻalauteleina le taimi o taotoga, ma o le a faʻateleina foi le lamatiaga o le faʻaleagaina.Ina ia foia lenei faʻafitauli, o loʻo i ai se auala faigofie e faʻapipiʻi ai fale gaosi oloa mai iunite taʻitasi ma faʻapipiʻi vaega o aganuʻu tatala i totonu o se faiga tapuni.Ole auala ole gaioiga e fa'apea:
1. Saunia tapuni faʻafeiloaʻi faʻapitoa, aganuu-medium, fale gaosi oloa ma paipa faʻafesoʻotaʻi.
2. Fa'afeso'ota'i le pulou fesiita'i vai i le fagu ala fa'aleaganu'u, ma le fale gaosi oloa i le paipa fa'afeso'ota'i ile A Vasega A si'osi'omaga.
3. Faʻafesoʻotaʻi le pulou faʻafefe vai ma le paipa faʻafesoʻotaʻi e ala i le faʻaoga vave e fausia ai se faiga tapuni.
4. Fa'atino galuega fa'aliliu vai.A maeʻa le fesiitaiga o le suavai, e mafai ona taofia le paipa faʻafesoʻotaʻi i totonu o le fale gaosi oloa mo aganuu ma mo le isi suiga o le vai ma le faʻagaioiina o auala.
O le falegaosi masini fa'apipi'i o le a fausia ai se faiga tapuni.O le a le toe alu le aganuʻu i se siosiomaga matala, e matua faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina mai fafo.E mafai fo'i ona fa'aputuina fagu fa'aleaganu'u i totonu o se laulau mama sili ma fa'afeso'ota'i i le faiga paipa e ausia ai le fesiitaiga o le vai.

fa'amolemole fa'afeso'ota'i le Whatsapp & Wechat: +86 180 8048 1709


Taimi meli: Mati-06-2023