• lab-217043_1280

Fa'afefea ona fa'aogaina le PETG serum fagu e vavae ese ai le sua

I le aganuʻu cell, serum o se meaʻai taua lea e faʻaleleia ai mea faʻapipiʻi, mea e tupu aʻe, faʻapipiʻi polotini, ma isi, mo le tuputupu aʻe o sela.Pe a faʻaaogaina serum, o le a tatou aafia i le faʻagaioiina o le utaina o le serum, e faʻafefea la ona teu i totonuPETG fagu sua?

1, fa'a'aisa

Ave'ese le sua mai le pusaaisa i le -20 tikeri Celsius ma fa'aisa i le vevela o le potu (po'o le vai paipa) (pe a ma le 30 minute i le 2 itula, pe tu'u i totonu o le pusaaisa i le 4 tikeri Celsius i le po; pe a le fa'agata vave pe a uma. liusuavai, e mafai ona teuina mo sina taimi i totonu o se pusaaisa 4 tikeri).

2, ua le toe gaoioi

Ta'ele vai ile 56°C mo le 30 minute ma lulu tutusa i soo se taimi.Aveese ma fa'alili vave ile aisa.Fa'ataga e fa'alili i le vevela potu (1-3 itula).I le faʻagasologa o le faʻaogaina o le vevela, o le tupu mai o timuga e mafai ona faʻaitiitia e ala i le luluina o taimi.

3, afifiina

Faʻafeiloaʻi i le potu faʻamaʻi, vavae ese le sua ile 50-100ml PETG serum fagu i le ultra-mama laulau, faʻamaufaʻailoga, ma teu i le -20 ℃ mo le faʻaaogaina mulimuli.I totonu o le afifiina e tatau ona gauai atu i: muamua e lulu lemu le serum mo ni nai vaiaso, faʻafefiloi;Pe a feulaina le sua i le faagaau suction, ia faaeteete: aua le feulaina, o le serum e matua pipii ma faigofie ona pupu.Afai e maua mai ni pulumu, fa'asusu i luga o le mumu o se moli ava malosi.

azxcxzc1

O loʻo i luga o laasaga faʻapitoa faʻapitoa o le afifiina o serum.Fa'amolemole aua ne'i tu'u ou lima i luga a'e o le gutu fagu matala.O le saosaoa o le afifiina e tatau ona vave e aloese ai mai siama palapala e pa'u i totonu o le gutu fagu PETG serum fagu.


Taimi meli: Sep-20-2022