• lab-217043_1280

O a su'ega o lo'o faia i luga o mea mata'utia o le fale gaosi oloa

Falegaosimeao se ituaiga o pusa aganuu e faia i le polystyrene mea mata.Ina ia faʻamalieina manaʻoga tuputupu aʻe o sela, o lenei mea mata e tatau ona fetaui ma manaʻoga talafeagai o le USP Vasega VI ma faʻamautinoa e le o iai ni mea e aʻafia ai le tuputupu aʻe o sela.O lea la, ile USP Vasega VI, o a mea su'esu'e e tatau ona uia mea mata?

O le fa'avasegaga a le United States Pharmacopeia o mea fa'afoma'i e 6, e amata mai i le USP vasega I i le USP vasega VI, ma le USP vasega VI o le vasega maualuga.E tusa ai ma Tulafono Lautele a le USP-NF, o palasitika e fa'atatau i su'esu'ega fa'aola olaola o le a tu'uina atu i se fa'avasegaga fa'afoma'i fa'apitoa.O le faʻamoemoega o le suʻega o le fuafuaina lea o le biocompatibility o palasitika mo le faʻaogaina i masini faʻafomaʻi, implants, ma isi faiga.

s5e

O le mataupu 88 o le USP Vasega VI o lo'o fa'atatau i su'esu'ega o le bioreactivity in vivo, lea e fa'amoemoe e fa'amautu a'afiaga fa'aolaola o mea fa'alava i manu ola.O mea'ai a le fale gaosi oloa e aofia ai ni su'ega se tolu: 1. Su'ega tui fa'apitoa: O le fa'ata'ita'iga o le fa'afefiloi ua saunia ma se vaega fa'apitoa (fa'ata'ita'iga, suau'u fuala'au), ma o le polyethylene glycol e fa'aoga i le pa'u, manava, po'o le tautala.O le su'ega e fua ai le oona ma le ita.2. Su'ega Intradermal: O le fa'ata'ita'iga tu'ufa'atasi o lo'o fa'aalia i aano o lo'o ola i lalo (le aano o lo'o fuafua e fa'afeso'ota'i e le masini/masini).O le su'ega e fua ai le oona ma le ita i le lotoifale.3. Faʻapipiʻiina: O loʻo faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi i totonu o maso o le faʻataʻitaʻiga.O le su'ega e fua ai le virulensi, fa'ama'i ma le ita.


Taimi meli: Oke-19-2022